OVER ONS – Uniek Beleggen

OVER ONS

Uniek Beleggen & Container Poule


Al sinds 2010 een stabiel en hoog rendement.

Uniek Beleggen is onderdeel van Container Poule BV. Deze regelt de inkoop voor Chesterfield BV en verzorgt het gehele administratieve en logistieke traject. Container Poule BV heeft geen winstoogmerk. Zij heeft via Uniek Beleggen het innovatieve financieringsmodel “Containerpoulen” ontwikkeld om de inkoop te financieren voor Chesterfield.com, B2Bchesterfield.com en House of Chesterfield.com

Een kapitaalverstrekker kan via Uniek Beleggen investeren in Container Poule BV. Er zijn verschillende standaard beleggingsmogelijkheden in 'Poule Vast', waarin inleg, looptijd en rentevergoeding vast staan. Daarnaast is er de 'Poule Maatwerk', waarin de investeerder eigen inleg en looptijd bepaalt met een daaraan gerelateerde rentevergoeding, oplopend tot 9 %.

Container Poule BV is gestart in 2010. Het bedrijf beschikt over vele voorverkochte orders. Dit zijn orders - veelal van particulieren - waarmee diverse containers gevuld kunnen worden. Deze voorverkochte orders zijn aanbetaald en voorzien van verschillende waarborgen. Ze zijn hiermee gegarandeerd voor afname. Bij binnenkomst van de container draagt Container Poule BV er zorg voor dat er tegen betaling direct aan de klant uitgeleverd wordt.

Container Poule BV is eigenaar van de Chesterfield meubelvoorraad, waardoor zij deze als zekerheid mag stellen.